Šarić za dobrodošlicu ovako "otpjevao" pjesmu najpoznatijeg čovjeka iz Minnesote

Šarić za dobrodošlicu ovako "otpjevao" pjesmu najpoznatijeg čovjeka iz Minnesote
Foto: Twitter/Screenshot

KADA je došao u Philadelphiju 76erse 2016. godine, Dario Šarić kupio je Amerikance ne samo svojim igrama, već i otvorenim pristupom prema svima. Jednom prigodom tako je za televiziju svoje bivše franšize otkrio i svoje skrivene talente.

Natjerali su ga tada da zapjeva neki od hrvatskih hitova, pa je Dario američku publiku upoznao s opusom Mladena Grdovića i zapjevao im Dalmatinac sam.

"Imaš anđeoski glas..", rekao je tada voditelj nakon što je Šarić "skinuo" Grdovićev refren.

Gotovo dvije godine kasnije, Dario je u razmjeni poslan u Minnesotu Timberwolvese, dok je u smjeru Phile otišao Jimmy Butler. I dok se još uvijek dosta raspravlja o tome koliko je to dobar, odnosno loš potez za hrvatskog reprezentativca, Dario je odigrao svoju drugu utakmicu u dresu Minnesote u kojoj je ostvario solidan učinak.

Ali, ono što je više oduševilo sve navijače franšize iz Zapadne konferencije je novi Šarićev nastup. Ovoga puta novoj publici predstavio se s pjesmom najpoznatijeg čovjeka iz Minnesote, When Doves Cry Princea.

"Čita kao Shakespeare", "Njegovi brkovi i vokal rasturaju", "Tamo je gdje i pripada", samo su neki od komentara fanova na Darijevu novu glazbenu izvedbu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara