Savičević: "Ja sam bog, za mene ne postoji zakon"

Savičević: "Ja sam bog, za mene ne postoji zakon"
NEKADAŠNJI reprezentativac i izbornik Srbije i Crne Gore, Dejan Savičević priveden je u policiju zbog nekoliko prekršaja javnog reda i mira, te vrijeđanja policajaca. Savičević će zbog toga odgovarati sucu za prekršaje.

Naime, podgoričke Vijesti javljaju da je Savičević tijekom ove godine imao nekoliko incidenata s policijom čije zahtjeve nije poštovao, a često ih je na javnim mjestima vrijeđao i ponižavao, prenosi 24sata.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najnoviji incident dogodio se u subotu navečer kada je Savićević dva puta odbio zaustaviti automobil na ulici, iako je prošao kroz "crveno" na semaforu, a i prebrzo je vozio.

Kada je policajac došao k njegovoj kući, Savićević prvo nije želio otvoriti vrata, a zatim je izašao i rekao: "Ja sam bog, za mene ne postoji zakon", te je počeo grubo vrijeđati policajca.

"S velikim razočarenjem moramo konstatirati da je ovakvo ponašanje nogometnog genija prema policiji često u posljednje vrijeme i da on prema nama u svakoj prilici pokazuje neskrivenu netrpeljivost" - rekao je za podgoričke Vijesti jedan policajac.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara