FORMULA 1

Schumacherova supruga progovorila o stanju legendarnog vozača Formule 1

Schumacherova supruga progovorila o stanju legendarnog vozača Formule 1
Screenshot: Twitter

PROŠLO je više od pet godina otkako je Michael Schumacher stradao na odmoru sa sinom Mickom na skijanju u francuskim Alpama.

Otišao je na neoznačeni dio staze, nezgodno je pao i sletio je ravno na glavu na jedini veći kamen u krugu od nekoliko desetaka metara.

Već mjesecima polako cure vijesti o stanju legendarnog vozača. Nešto je medijima otkrio Jean Todt u svojim istupima, nešto neimenovana medicinska sestra koja se navodno brinula o Schumacheru, a nešto poznati francuski kirurg Philippe Menasche, čovjek koji je liječio Michaela Schumachera u bolnici Georges Pompidou.

Schumacherovo stanje je tajna

Ipak, svi oni nisu ni približno dobro upućeni u Schumacherovo stanje kao što je to njegova supruga Corrina koja od javnosti skriva sve detalje vezane uz zdravlje slavnog vozača Formule 1.

“Znam da je Michael jako stradao, ali ne znam koliko se zapravo oporavio. Htio bih znati kako je, stisnuti mu ruku, ali njegova supruga Corinna mi ne dopušta. Mislim da se ona boji da ću ja odmah vidjeti što se događa i reći istinu u javnosti”, rekao je Schumacherov nekadašnji menadžer Willi Weber u emisiji njemačkog RTL-a povodom obljetnice nesreće. Sada je stigao i odgovor Schumacherove supruge.

“On je u najboljim mogućim rukama i dajemo sve od sebe kako bismo mu pomogli. Shvatite nas, slijedimo njegove želje da njegovo zdravlje ostane tajna. Sve što je ljudski moguće kako bismo mu pomogli, mi radimo. Tako osjetljivu temu, kao što je zdravlje, držimo u privatnosti jer on to želi”, rekla je Corrina. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara