Senzacija u Poreču: Ivan Perišić zbog ovog turnira ostavlja nogomet i postaje odbojkaš

Senzacija u Poreču: Ivan Perišić zbog ovog turnira ostavlja nogomet i postaje odbojkaš

Foto: Hina

GRAD Poreč će od 27. lipnja do 2. srpnja ove godine biti domaćin turnira iz serije Swatch Beach Volleyball Major Series, a bit će to i najveći turnir odbojke na pijesku ikada održan u Hrvatskoj, na kojem će posebna senzacija biti nastup hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića.

Perišić će nastupiti u Poreču  sa svojim prijateljem i partnerom Nikšom Dell'Orcom, a za nastup je morao dobiti posebno dopuštenje Međunarodne odbojkaškog saveza (FIVB). Ivanu je odbojka na pijesku, uz nogomet, velika ljubav koju redovito upražnjava tijekom ljetnih mjeseci, a sav prihod od nastupa donirat će Hrvatskom odbojkaškom savezu.

Treću uzastopnu godinu Swatch Beach Volleyball Major Series u okviru FIVB World Toura stiže u Poreč, a nakon velikog uspjeha u protekle dvije godine - samo prošle godine je turnir uživo vidjelo 75 tisuća ljudi - ove godine će se prvi put u Poreču igrati i noćni mečevi pod svjetlima reflektora.

"Vrlo smo zadovoljni dosadašnjim izdanjima u Poreču, a obećavamo da ćemo ove godine napraviti još veći spektakl. Uz najveća imena svjetske odbojke na pijesku, hrvatske ekipe i nastup vrlo popularnog nogometaša Ivana Perišića, pripremamo prvi put noćne mečeve koji će se savršeno uklopiti u zabavu koju Poreč Majors nudi", kazao je predsjednik Uprave tvrtke ACTS Hannes Jagerhofer.

On je dodao kako će i nagradni fond biti jedan od najvećih, a iznosit će 600 tisuća dolara.

Prvi turnir iz ove serije održan je u veljači u američkom Fort Lauderdaleu, Poreč će biti drugi turnir, a potom slijede švicarski Gstaad početkom srpnja, Svjetsko prvenstvo u Beču od 28. srpnja do 6. veljače, dok je finale od 22. do 27. kolovoza u Hamburgu.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara