LIGE PETICE

Simeone: Za ono što je sudac učinio Morati ja sam dobio četiri utakmice kazne

Simeone: Za ono što je sudac učinio Morati ja sam dobio četiri utakmice kazne
Foto: Screenshot (YouTube)

ATLETICO MADRID jučer je došao do pobjede u španjolskom prvenstvu protiv Eibara 1:0, ali tri boda su osigurana tek pet minuta prije kraja susreta, kada je Thomas Lemar zabio jedini gol na utakmici.

Nakon utakmice više se priča o svađi napadača Atletica Alvare Morate i glavnog suca dvoboja Javiera Alberole Rojasa. Sudac je prstima dodirnuo Moratu po vratu dok je pričao s njim. Španjolcu se to nije svidjelo, a ni Diegu Simeoneu nakon utakmice. Moratu su morali razdvojiti od suca nakon završetka susreta.

"Morata je bio ljutit zbog toga što se dogodilo. Podsjeća me na situaciju u kojoj sam ja to napravio četvrtom sucu pa sam dobio kaznu i morao sjediti četiri utakmice na tribinama", rekao je Simeone na presici.

Atlete još teorija drži u igri za naslov španjolskog prvaka. Imaju devet bodova manje od vodeće Barcelone koja će gotovo sigurno obraniti naslov iz prošle sezone. Bila je ovo razočaravajuća sezona za Atletico u kojoj su ostali bez ijednog trofeja, a najavljivali su pohod na naslov Lige prvaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara