Sin Roberta Mancinija napravio je isto što i Tevez: odbio ući u igru i izvrijeđao trenera!

Sin Roberta Mancinija napravio je isto što i Tevez: odbio ući u igru i izvrijeđao trenera!

Foto: libero.it

ROBERTO MANCINI odlučno je izjavio da više ne računa na Carlosa Teveza koji je odbio ući u igru u dvoboju protiv Bayerna. Isti je, međutim, prekršaj nekoliko tjedana ranije napravio njegov vlastiti sin.

20-godišnji Filippo Mancini je bio član rezervne momčadi Manchester Cityja koja je 10. kolovoza igrala prijateljsku utakmicu protiv rezervnih Liverpoola. Prema pisanju Mirrora, trener Andy Welsh htio je u 80. minuti uvesti mladog Mancinija u igru, ali ovaj je to odbio, a uz to je još Welsha počastio psovkama. Nakon utakmice je, pak, stadion napustio u taksiju, umjesto u klupskom autobusu sa suigračima. I drugi Mancinijev sin Andrea, koji je također bio član Cityjevih rezervi, spomenutu utakmicu započeo na klupi, ali za razliku od brata, u 60. je minuti ušao u igru bez ikakvih incidenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik Cityja potvrdio je sporni događaj, ali tvrdi da je Roberto Mancini za postupak svoga sina saznao tek ovaj petak.

"Filippo nema ugovor sa Cityjem, niti ga klub plaća, a na klupi za rezerve je bio u prijateljskoj utakmici. Zato nismo poduzimali nikakvu disciplinsku mjeru protiv njega. Riješili smo to interno, bez Robertova znanja", objasnio je glasnogovornik.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara