Sindikat: HNL glasa za Messijevog nasljednika, ofsajdovac drži predavanja

Foto: HUNS

IGRAČI 1. HNL-a, od ove godine po prvi put sudjeluju u Fifinom izboru "Najboljih jedanaest na svijetu", po izboru samih igrača. Izbor će otvoriti prošlogodišnji pobjednik Lionel Messi, koji ujedno glasuje prvi.

Sami igrači najviše cijene ovaj izbor s obzirom da oni sami biraju najboljeg. Dario Šimić i Mario Jurić su održali prezentaciju o Hrvatskoj udruzi nogometni sindikat (HUNS), igračima Hajduka i Splita, u prostorima tih klubova.

Igrači su dali glasove u izboru "Najboljih jedanaest na svijetu" i ispunili pristupnice za članstvo u HUNS-u. Prema najnovijim podacima, HUNS broji više od 250 članova, a broj se iz dana u dan povećava.

Da je susret s Hajdukom i Splitom bio ugodan i konstruktivan, potvrđuje izjava predsjednika HUNS-a Darija Šimića "Klubovi su nas super primili. Možemo imati različita mišljenja, ali svi smo složni u tome kako nogomet zaslužuje bolje, jer je nogomet najveći ambasador Hrvatske“"

U razdoblju koje slijedi, Hrvatska udruga nogometni sindikat nastavlja s aktivnostima prezentacije HUNS-a i potpisivanjem pristupnica, a s ciljem povećanja članstva.

HUNS planira organizirati edukativna predavanja, a na jednom od njih svoja razmišljanja podijelit će sudionik afere Offside Mario Čižmek. Nastavlja se s akcijom potpore "Daj crveni karton rasizmu" i s akcijom "Rozi listopad", koja u suradnji sa udrugom "Sve za nju" osvještava potrebu poduzimanja redovitih pregleda u borbi protiv malignih bolesti svih vrsta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara