Sinovčić: Ako u HNS-u sjede muškarci na Mamićeve navode moraju reagirati

BIVŠI nogometni sudac i vanjski suradnik Zadra Reno Sinovčić komentirao je Mamićeve optužbe i istragu USKOK-a oko namještanja utakmica u Prvoj HNL. Kazao je kako "USKOK neće učiniti ništa konkretno, jer tu i nema ničeg konkretnog".

Naime, Sinovčić tvrdi kako u hrvatskom nogometnu nema namještanja rezultata, te da je jedino on stradao zbog nedokazanih priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"“Zbog banalne stvari iz moga privatnoga života, optužbe od koje sam pravomoćno oslobođen, skinuli su me s prvoligaške liste iako sam četiri godine bio najbolje ocijenjeni sudac. To se dogodilo u doba vladavine Vlatka Markovića, pa me čudi što predsjednik HNS-a nije zauzeo stav ako postoji osnovana sumnja da je netko nekoga kupio." - kazao je Sinovčić u razgovoru za Novi list , te dodao kako Markovića uopće ne zanima hrvatska liga, već samo reprezentacija.

"Mislim da savez mora tražiti Mamićevo očitovanje: ili neka dokaže šporke rabote ili neka se ispriča nogometnim djelatnicima zbog nastaloga cirkusa. Ako u HNS-u sjede muškarci, moraju reagirati." - komentirao je Sinovčić koji se osvrnuo i na navodno namještanje utakmica Zadar – Marsonia, te Zadar – Hajduk.

Kazao je kako svi mogu pogledati snimke tih utakmica i ako pronađu bilo što sumnjivo neka kažu. Tvrdi kako su to “priče za malu djecu”.

Zaključio je kako su hrvatski suci pošteni, a jedini problem, po Sinovčiću, je što ih nema tko voditi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara