PREMIJER LIGA BIH

"Skautiraš protivnika iz šume i zaradiš prijavu policije, ali sve se isplati"

"Skautiraš protivnika iz šume i zaradiš prijavu policije, ali sve se isplati"
Foto: Facebook

FK Tuzla City sjajno je otvorio novu sezonu u Premijer ligi. Tuzlaci su u Ugljeviku s 5:1 nadigrali Zvijezdu 09 te tako pokazali ozbiljne ambicije u sezoni koja dolazi. 

Milenko Bošnjaković na klupu Tuzle City stigao je upravo iz Zvijezde 09, a kako se momčad Zvijezde 09 bitno promijenila ovog ljeta, Bošnjaković je odlučio tjedan ranije u generalki pratiti jučerašnjeg rivala protiv Spartaka u Subotici.

Bilo je 3:2 za Spartak, a Bošnjaković je pronašao način da skautira protivnika i, sudeći prema rezultatu, posao je obavio na najbolji mogući način, iako za to nije imao normalne uvjete.

"Voziš pet sati za Suboticu, zaradiš prijavu policije, skautiraš budućeg protivnika iz šume, pojedu te komarci, voziš natrag, fulaš put jer ti gospođa iz navigacije kaže “skreni desno”, a desno je željezna ograda, završiš pred Beogradom pa nazad za Bosnu, dva sata granice, u kući u dva sata ujutro, žena te dva dana ignorira “kakva ba utakmica u dva ujutro”...pobijediš i sve teškoće zaboraviš. Živio nogomet", napisao je Bošnjaković na svom Facebook profilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara