Sky Sports nevidljivog Ćorluku "nagradio" peticom, Kranjčaru šestica

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

SLABE su ocjene zaradila četvorica hrvatskih nogometaša koja su u subotu izlazila na teren u 5. kolu engleske Premier lige.

Jedini je od samog početka igrao Vedran Ćorluka u domaćem porazu svoga Tottenhama (3:1) protiv Manchester Uniteda. Naš je reprezentativac zamijenjen u 69. minuti, a za svoju je igru u Timesu ocijenjen šesticom. Stroži je bio Sky Sports koji mu je dodijelio ocjenu 5 uz opasku kako je bio potpuno nevidljiv na terenu.

Niko Kranjčar je u istoj utakmici debitirao za Spurse, ušavši u igru u 72. minuti. Sky Sports je njegov učinak nagradio šesticom, dok je u Timesu neocijenjen. Neocijenjen je u istom mediju i Ivan Klasnić koji je debitirao za Bolton u pobjedi na gostovanju kod Portsmoutha (3:2). U igru je ušao u 71. minuti, ali nije oduševio Sky Sports koji mu je dao ocjenu 5 uz riječi kako se nije uspio adaptirati na tempo utakmice.

Malo je igrao i Eduardo da Silva za Arsenal. “Topnici” su s 4:2 poraženi u gostima kod Manchester Cityja, a hrvatski je napadač zaigrao tek od 77. minute. Od Sky Sportsa je zaradio ocjenu šest, dok Times nije vrednovao njegov učinak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara