Slovenci danas žale za Prosinečkim: Evo što im je poručio nakon debakla

Slovenci danas žale za Prosinečkim: Evo što im je poručio nakon debakla
Foto: Epa

SLOVENIJA se pošteno izblamirala u Ligi nacija. Nakon četiri odigrana kola divizije C upisala je čak tri poraza i svega jedan remi te je posljednja u skupini iza Norveške, Bugarske i Cipra. Ceh je platio sad već bivši izbornik Tomaš Kavčić koji je dobio otkaz.

Slovenski mediji špekuliraju da bi klupu Slovenije mogao preuzeti Matjaž Kek, no bivši trener Rijeke još nema potrebu izjasniti se o svojim planovima pa su se pojedini novinari iz Dežele sjetili da je prije dolaska na klupu Kavčića najozbiljniji kandidat bio Robert Prosinečki, sadašnji izbornik nogometne reprezentacije BiH.

Prosinečkom sjajno ide na klupi Zmajeva, BiH je s maksimalnih devet bodova vodeća ispred Austrije i Sjeverne Irske, a kad su neki slovenski novinari pitali Prosinečkog da komentira situaciju u toj reprezentaciji te bi li sad preuzeo klupu Slovenije, Žuti je bio jasan.

"Što želite da vam sad kažem? Pitate me bih li sad, kad sam izbornik Bosne i Hercegovine, vodio Sloveniju? Ne i ne. Ono što se desilo, desilo se, ta priča je završena. Već sam tad rekao da sam bio u kontaktu s Nogometnim savezom Slovenije i da sam razgovarao s predsjednikom Saveza, ali se onda nismo dogovorili o suradnji. Odlučili su kako su to odlučili", jasan je bio Prosinečki.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara