Slovenci potjerali Vujovića iz reprezentacije: "To je zbog one minute odmora"

Slovenci potjerali Vujovića iz reprezentacije: "To je zbog one minute odmora"
Foto: Guliver Image/Getty Images

TRENER PPD Zagreba Veselin Vujović više nije izbornik Slovenije. Rukometni savez Slovenije raskinuo je suradnju s legendarnim crnogorskim trenerom.

''Nakon četverogodišnjeg ciklusa predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije ocijenilo je, ne gledajući vrhunske rezultate, da je potrebno pronaći novu energiju. Iz toga razloga dogovorili smo raskid suradnje s Veselinom Vujovićem. Nemamo puno vremena, ali vjerujemo da će biti dovoljno da pronađemo kvalitetno rješenje. Do sredine prosinca imat ćemo novog izbornika'', objasnio je predsjednik saveza Franjo Bobinec šokantnu odluku malo više od mjesec dana prije Europskog prvenstva.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor Vujovića.

''Ne znam što će oni reći, ali ja mislim da je to zbog onoga što se dogodilo na minuti odmora na utakmici PPD Zagreba. To je dovelo do pobune drugih igrača. Doveli su me zbog mog karaktera, a sada i maknuli'', izjavio je u razgovoru za makedonski G-sport.

Podsjetimo, Vujović je na minuti odmora tijekom utakmice između Zagreba i Meškova verbalno napao mladog slovenskog igrača Aleksa Vlaha.

''Umri, bre, više da te ne gledam'', rekao je Vujović svom igraču, a odmah su uslijedile žestoke reakcije. Vujović smatra da je zbog toga potjeran iz Slovenije.

Na klupi Slovenije proveo je četiri godine, a najveći uspjeh doživio je 2017. kada su osvojili broncu na SP-u nakon što je Hrvatska prokockala devet golova prednosti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara