NBA

Snoop Dogg: Dončić najbolji? To je jeb*na laž. Možda u Europi

Snoop Dogg: Dončić najbolji? To je jeb*na laž. Možda u Europi
Foto: Getty Images

LOS ANGELES LAKERSI prije nekoliko su dana savladali Dallas Maverickse sa 129:114, a odličnu utakmicu odigrao je LeBron James. James je utakmicu završio s 35 poena, 16 skokova i sedam asistencija. U domaćoj momčadi nešto skromniji bio je Dončić s 25 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Nakon ove utakmice mladi Slovenac se našao na udaru poznatog repera Snoopa Dogga koji je poručio da Dončić nije ni blizu najbolji 20-godišnjak koji je igrao u NBA ligi te da ne može u istu rečenicu s Jamesom.

"Kažu da je Luka Dončić najbolji 20-godišnjak koji je igrao u ligi. To je je*ena laž. On je dobar, ali nije najbolji 20-godišnjak koji je igrao u je*enoj NBA ligi. Nemojte pokazivati takvo nepoštovanje prema Maloneu, Bryantu, Jamesu, Garnetu koji su s 20 godina bili strašni u ligi koja je tada bila jača", rekao je poznati reper pa dodao: 

"Ova liga je sada "mekana" i opet ne može ništa, trenutno ih razvaljujemo u Dallasu. Čuj, on je najbolji 20-godišnjak svih vremena, možda u Europi, ali ne u NBA ligi. Dobar je, ali nije najbolji kojeg sam vidio, a dugo pratim košarku", poručio je Snoop Dogg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli snoopdogg (@snoopdogg)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara