LA LIGA

Španjolci: Diego Costa napravio novu glupost. Atletico ga se želi riješiti

Španjolci: Diego Costa napravio novu glupost. Atletico ga se želi riješiti
Foto: EPA-EFE

ZA DIEGA COSTU sezona je završila nakon utakmice s Barcelonom gdje je zbog vrijeđanja suca Manzana zaradio osam utakmica suspenzije.

Kontroverzni Španjolac iz Atletica opsovao je glavnom arbitru majku i zbog toga će u La Ligi moći zaigrati tek u drugom kolu sljedeće sezone i to vjerojatno u nekom drugom dresu jer bi ga se Diego Simeone lako mogao riješiti.

Razlog tome leži u novoj gluposti napadača koji je došao u trening kamp Atletica, no onda je odbio trenirati.

Costa je navodno ljutit zbog toga što je Atletico pokrenuo disciplinski postupak zbog njegovog ponašanja na utakmici s Barcelonom. Tako je ostavio momčad na cjedilu u utakmici gdje su se Colchonerosi donekle mogli vratiti u utrku za naslov.

Barcelona je pobijedila 2:0 i stigla nadomak novog naslova, a Atleticu ostaje borba za drugo s Realom. Simeone je nakon svega tražio klub da Costu stavi na transfer listu i rastanak je u ljeto realna opcija.

U 2019. godini Costa ima jednak omjer crvenih kartona i golova, 1:1.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara