Splitski novinari sakupili rekordnu pomoć beskućnicima, oduševio ih Dalić

Splitski novinari sakupili rekordnu pomoć beskućnicima, oduševio ih Dalić
Foto: 4N

SEDMA po redu akcija "Tone hrane za splitske beskućnike", koju organiziraju splitski sportski novinari, okončana je rekordnom donacijom od 104.133,61 kunu, što je po informacijama iz udruge "MoSt" najveća donacija u povijesti udruge.

Organizatori akcije koriste priliku zahvaliti svima koji su sudjelovali i podržali akciju, od sportaša, preko klubova do sponzora akcije koji su nesebično pomogli osigurati hranu i higijenske potrepštine za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Hvala HNK Hajduk Split, Marjan Taekwondo Klub, KK Split, ŽKK Split, GOLF KLUB Split, Četiri kafića, Splitski Klub Olimpijaca, JK Mornar, VK Jadran Split, VK Bura Split, TK Zmajevo Oko, Plesni klub Sedmi Vjetar, TK St-Kwan, CAF, HS tajlandskog boksa, ŽNK Marjan, NK Adriatic Split, tvrtkama Tommy i Mesna industrija Braća Pivac, Mario Maloča, Lovre Kalinić, Goran Milović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Nikola Vujčić, Antonio Plazibat, Rada Ignjatić i Zlatko Dalić.

Iako su sve donacije jednako vrijedne i velike, jedan detalj vrijedi istaći jer o njemu nismo do sada govorili, podcrtavaju organizatori i objašnjavaju:

"Naime, nakon što je akcija već završila a donacija bila uručena udruzi "MoSt", nazvao nas je izbornik Zlatko Dalić, koji je vidio prilog o akciji i zamolio da se i on uključi u akciju donacijom u ime svoje obitelji. 

I upravo ta nam je donacija osigurala da pređemo planiranu cifru od 100.000,00 kuna. Ne samo to, na putu do Livna izbornik je svratio do Splita kako bi osobno uručio donaciju, i fotografirao se sa štićenicima "MoSt-a".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara