TRANSFERI

Sport: Neymar se posvađao s Leonardom, sada bira između Reala i Barcelone

Sport: Neymar se posvađao s Leonardom, sada bira između Reala i Barcelone
Foto: Getty Images

NEMA pomirenja između Neymara i Leonarda, Brazilac mora napustiti klub, piše danas katalonski Sport. Leonardo je poludio na Neymara kad se ovaj nije na vrijeme pojavio na pripremama PSG-a, čime si je presudio kada je njegov staž u Parizu u pitanju. 

Nakon ovoga nema natrag i Leonardo aktivno radi na traženju novog kluba za Neymara, a kao realne opcije postoje samo dva kluba - Barcelona i Real Madrid. 

Barcelona je svoje uvjete odavno postavila. Španjolski prvak za Brazilca, od kojeg je prije tražila da se ispriča, povuče tužbu i pristane na manju plaću, nudi određeni novčani iznos i dva igrača po izboru PSG-a. Ovisno o tome koga bi Parižani izabrali, Barcelona bi razliku ponudila u gotovini.

No PSG-ov stav je također vrlo jasan. Kad je Barcelona u pitanju, Nasser Al-Khelaifi traži isključivo novac, i to oko 200 milijuna eura bez ikakvih zamjena ili igrača pod račun.

Real se u priči pojavio tek nedavno kad je Independent objavio da je PSG ponudio Realu Neymara za Garetha Balea i novac. Nije poznato o kojoj se svoti radi, ali oba kluba žele se riješiti svojih problematičnih zvijezda i ovo se čini kao idealan kompromis. 

Ovaj tjedan je ključan, tvrdi Sport, jer PSG-u sezona počinje superkupom 3. kolovoza protiv Rennesa i do tada Tuchel želi točno znati na koje igrače može, a na koje ne može računati te nakon toga više neće pristajati na odlaske.

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara