Sprema se velika metla u Zagrebu: 8 igrača na transfer-listu, zadovoljili samo Balić i Gal!

Sprema se velika metla u Zagrebu: 8 igrača na transfer-listu, zadovoljili samo Balić i Gal!

Tekst: M.P.
Foto: Nenad Dugi (Cropix)

ZAGREBOVI snovi o prolasku Barcelone i četvrtfinalu Lige prvaka raspršeni su već u prvoj utakmici u Areni teškim porazom koji je, nažalost, pokazao pravo stanje stvari u redovima hrvatskog prvaka.

Uzvrat će biti samo odrađivanje posla, a onda, prema riječima sive eminencije Zagreba Zorana Gopca, slijedi veliko čišćenje. Samo dva imena bit će pošteđena metle, objašnjava glavni menadžer u razgovoru za Sportske novosti. To su novopridošli Mađar Gyula Gal i Ivano Balić.

"Jedino je Ivano Balić odigrao bolju sezonu nego lani, Gyula Gal odradio je korektno, a sve ostalo bilo je slabo. Istina, neki nisu dobili previše prilike, ali sve u svemu, gotovo svi ostali su podbacili", oštar je bio Gobac dodavši:

"Remont momčadi slijedi nakon završetka sezone, ali transfer-lista će biti već nakon Barcelone. Na njoj će biti sedam ili osam imena."

"Srbin Stanić u planovima"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gobac za sada nije htio otkrivati pojedinosti, no objasnio je da se momčad mora pojačati vanjskim igračima i riješiti se jednog golmana, jer je u planu dovođenje Srbina Darka Stanića obilježenog kokainskim skandalom.

"Naravno da smo zainteresirani za njega, ne zanima me od kuda dolazi, što je radio prije. On je svoju kaznu odradio, to je bilo pa prošlo, a mene zanima samo kako sada brani. Razgovarat ćemo i vidjeti kako će se stvari razvijati", objasnio je menadžer.

"Igrači nisu mogli trčati"

Prema njegovim riječima, klub se mora okrenuti vraćanju hrvatskih igrača koji su reprezentativci ili su na pragu reprezentacije. No, naravno, sve će ovisiti o cijeni, a kako kaže Gobac, i o tome da budu igrači u oba pravca. Zagrebov čelnik je na kraju dodao i nekoliko riječi o utakmici protiv Barcelone.

"Ne znam je li momčad pretrenirana ili podtrenirana, ali znam da zadnjih petnaest minuta nitko nije mogao trčati."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara