Srna tvrdi da nisu slušali cajke, Križanac i Šimunić kažnjeni zbog svađe s Kovačem?!

Srna tvrdi da nisu slušali cajke, Križanac i Šimunić kažnjeni zbog svađe s Kovačem?!

Tekst: J.C.
Foto: Ronald Goršić / Cropix

"NE RAZMIŠLJAM o izborničkoj fotelji, koncentriran sam na Zagreb", kaže Igor Štimac dan nakon što je Hrvatska ostala bez plasmana na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Jer, na Andoru, koja u cijeloj svojoj povijesti ima ukupno tri pobjede, protiv Ukrajine nitko ne može ozbiljno računati.

Iako Slaven Bilić nije još decidirano kazao da odlazi, zatražio je nekoliko dana mira da odradi još i tu revijalnu utakmicu u Kazahstanu, izgledno je da će Hrvatska u idući kvalifikacijski ciklus, za Europsko prvenstvo 2012. krenuti s novim izbornikom. Štimac se donedavno nametao kao prvi izbor, čak je i sam otvoreno iznio svoje ambicije, ali iz njegovog današnjeg razgovora za Večernji list, čini se da se predomislio.

Srna ljut na novinare: Nismo slušali cajke nego Škoru i Grdovića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Popratna" zbivanja oko reprezentacije, noćno pijanstvo u Funtani i isključivanje Križanca i Šimunića iz sastava, Štimac nije želio komentirati. Po tom su pitanju i igrači zakopčani do grla; Joe Šimunić, koji je nakon što ga je Bilić kaznio navodno cijelu noć plakao u sobi, jutros je novinarima u Rovinju kazao da još nije za to došlo vrijeme, a do Ivice Križanca danas i jučer je bilo nemoguće doći.

Oglasio se tek Darijo Srna koji je, poput ostalih reprezentativaca, najviše ljut na novinare jer smatra da su ih razapeli bez razloga. Srna je u razgovoru za Sportske novosti tako kazao na večeri nisu slušali cajke nego Škoru i Grdovića. "Ja sam jednom pobjegao u Fontanu na cajke, ali ne bih to više nikad napravio. Mogli smo dovesti Halida Bešlića, a mi smo se odlučili za slavonske tamburaše. I onda se jedna normalna večera i druženje prikaže na tako negativan način", komentirao je Srna. "Kako netko može pisati da sam ja bio vođa opijanja i ne znam čega, da smo učinili nešto protiv Slavena Bilića. Ma, za Bilića bih dao nogu", zaključio je kapetan Šahtara.

Križanac i Šimunić kažnjeni jer su se zakačili s Robertom Kovačem?

Isplivale su u međuvremenu i nove teorije o razlozima zbog kojih je Bilić odlučio kazniti Križanca i Šimunića. Sve, naravno, neslužbeno i neprovjereno. Večernji list tako piše kako je u svađu bio uključen i Robert Kovač! Navodno je Križanac prigovorio kapetanu reprezentacije zbog loše igre protiv Katara, te je došlo do svađe u kojoj je Šimunić zauzeo Križančevu stranu, a strasti su uzavrele do te razine da je gotovo došlo do fizičkog obračuna! Ukoliko je ova teorija točna, Bilić je očito odlučio stati u obranu Roberta Kovača, a kazniti druga dva reprezentativna braniča.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara