REGIJA

Srnin prijatelj doveo igrača direktno iz zatvora: "Bio sam u ćeliji s ubojicama"

Srnin prijatelj doveo igrača direktno iz zatvora: "Bio sam u ćeliji s ubojicama"
Foto: Screenshot/YouTube Novosadska TV

NOVOSADSKA Vojvodina potpisala je ugovor s igračem Miodragom Gemovićem. U intervju za Sportski žurnal 25-godišnji ofenzivac otkrio je da je s Vojvodinom pregovarao dok je bio u zatvoru.

Tada je bio nogometaš Mačve, a karijeru mu je pogurao trener Nenad Lalatović, veliki prijatelj Darija Srne iz njihovog zajedničkog doba u ukrajinskom Šahtaru. Lalatović je danas trener Vojvodine, na čije je inzistiranje Gemović doveden.

"U zatvoru sam bio zbog tučnjave. Imao sam tada 19-20 godina i u obračunu šakama dečku sam slomio vilicu. Tražio me deset tisuća eura kako me ne bi tužio, tada nisam imao taj novac i morali smo na sud. Suđenje je potrajalo, prošlo je više od tri-četiri godine i na kraju mi je izrečena zatvorska kazna", rekao je pa opisao kako mu je bilo u zatvoru:

"Nije mi bilo lako, ali izdržao sam nekako. U dvije različite ćelije bio sam s po devet zatvorenika. Svakakvih tipova je tu bilo, počevši od onih koji su odrađivali kaznu za ubojstvo pa nadalje. U jednom trenutku sam dijelio sobu s tri ubojice."

Kaže da nije bilo problema.

"U zatvoru, među osuđenicima, vladaju nepisana pravila. U svakoj sobi postoji zatvorenik koji ima glavnu ulogu. Za tog se samo kaže da drži sobu. On te prvog dana pred svima ispita što si skrivio. Ako si sve iskreno ispričao i ako nije u pitanju neko grozno djelo, koje se tamo nikome ne prašta, onda je u redu."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara