Sterling se pravda nakon preseravanja: Kristalni umivaonik i srebrna wc-školjka nisu moji, nego mamini

Sterling se pravda nakon preseravanja: Kristalni umivaonik i srebrna wc-školjka nisu moji, nego mamini

Foto: Guliver Image/Getty Images

RAHEEM STERLING (21) u blamaži Engleske na Euru bio je jedan od najgorih igrača, a dečko od 44 milijuna funti (koliko je City za njega preplatio Liverpoolu) ionako veliki bijes navijača prema njemu samo je pojačao onim što je napravio nakon sramote u Francuskoj.

Nije čekao da se malo slegne bijes javnosti prema preplaćenim zvijezdama i zvjezdicama koje su osramotile Englesku, nego se odmah nakon odlaska iz Francuske pohvalio snimkama odmora u Dubaiju, te što je posebno razjarilo navijače, videom na Snapchatu u kojem prijatelje šeta kroz njegovu novu luksuznu rezidenciju.
 
Sterling se tako hvali kućom s umivaonikom optočenim kristalima, srebrnom wc-školjkom i kino dvoranom, dok su ispred doma nogometaša koji otkako je na njega bačeno bogatstvo igra očajno, parkirani crveni Ferrrari i Range Rover. 

Dan nakon što je shvatio kakvu je glupost napravio, Sterling se putem neimenovanih "prijatelja" jada medijima kako je "bijesan i frustriran" zato što je krivo protumačen njegov šaljivi kućni video, jer kuća kojom se hvali nije njegova, nego ju je kupio kao poklon mami!
 
"Povratkom u Englesku nije otišao za Manchester, nego se došao javiti mami u okolicu Londona jer je tjednima nije vidio. Kupio joj je kuću u znak zahvalnosti za pomoć i podršku i sada je bijesan i frustriran što se njegov privatni život i kuća njegove obitelji razvlače po medijima u potpuno pogrešnom kontekstu."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara