Štimcu i Brlekoviću "davali su prvu pomoć" nakon što su vidjeli Srebrićev zapisnik!

Foto: Goran Mehkek / Cropix

IGOR ŠTIMAC i Ivan Brleković jutros su odradili turneju po institucijama. U Minustarstvu uprave predali su javno-bilježnički zapisnik sa izvanredne Skupštine iz Westina, te zatražili delegaciju nadležnosti, odnosno izuzeće zagrebačkog Ureda za opću upravu po pitanju rješavanja ovog problema. No, to nije bio ključni punkt: dvojac je produžio do Poglavarstva grada Zagreba i u Uredu za opću upravu zatražio na uvid zapisnik sa Izborne skupštine 17. prosinca.

"Tražili smo to budući da nam Zorislav Srebrić nije dao zapisnik na uvid tijekom  protekla dva mjeseca. Nastala je velika strka i zbrka, ali su nam dali zapisnik. Kada smo ga uzeli, padali smo u nesvjest. Novinari su nam morali davati prvu pomoć", priča Brleković i nastavlja:

"To uopće nije zapisnik sa Skupštine, to su samo izvodi iz zapisnika. Nabrojene su odluke o izboru predsjednika i IO-a, ali nije navedeno na koji način. Nisu opisani popratni događaji, problemi s zastupnicima iz dubrovačko-neretvanske županije, problem predstavnika Udruženja prvoligaša... Zaista smo skoro pali u nesvjest."

Nadalje, Brleković ističe da je Dragutin Marjanović, kojeg je Skupština Županijskog saveza koprivničko-križevačke županije smijenila na dan Štimčevog skupa, pa time želi i aulirati njegov glas za Markovićevu smjenu, uredno zabilježen kao verificirani mandatar u Srebrićevom zapisniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada se bude da nije pravovaljan ni legitiman. Također, zapisnik koji su predali nije ovjeren od strane nijednog ovjerovitelja Skupštine. Tu je samo Srebrićev potpis. Oni nisu predali autentičan zapisnik."

Smatrate li da takav uopće postoji?

"Ne znam, bio je tamo neki stenograf, valjda je zapisivao..."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara