Strah na Olimpicu pred izvlačenje u Nyonu: Hajduk crna mačka među nenositeljima

Tekst: V.B.
Foto: Index

U PETAK nešto prije ručka saznat ćemo parove trećeg pretkola Kupa Uefa iliti tzv. Europske lige. Nama posebno interesantno bit će koga će dobiti naši predstavnici Rijeka i Slaven, ukoliko prođu dalje te splitski Hajduk koji se tada tek uključuje u ovosezonska europska natjecanja.

I dok Splićani gledaju kako izbjeći one najjače, priželjkujući klubove iz Izraela i Belgije, s druge strane ni nositeljima nije lako i oni bi htjeli izbjeći teška i naporna gostovanja ovako rano u sezoni. Upravo o tome govore vijest koje stižu sa rimskog Olimpica gdje svi "mole Boga" da u trećem pretkolu izbjegnu splitski Hajduk, najtežu prepreku od svih ponuđenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe se kako je gostovanje na splitskom Poljudu vrlo težak posao i za najbolje europske momčadi te da je Hajduk potencijalna crna mačka ovog kvalifikacijskog kola. Svi se još sjećaju koliko je Roma imala težak posao kada je prije nekoliko godina izvukla Hajduk u 1. kolu Kupa Uefa i kada je samo nespretnost Runje i Miladina odvela rimski klub dalje.

Od ostalih relativno poznatih nenositelja u trećem pretkolu tu su: Young Boysi, Fredrikstad, Vojvodina Novi Sad, APOP Kinyras, Košice, Ib Ljubljana, Budapest Honved itd...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara