Strani mediji: Ukrajina preskočila Hrvatsku - Engleska nije imala sreće

Strani mediji: Ukrajina preskočila Hrvatsku - Engleska nije imala sreće

Tekst: V.B.
Foto: AFP


OTOČKI mediji pišu kako se Ukrajina dočepala vrlo važne i velike pobjede protiv Engleske, tako preskočivši Hrvatsku na ljestvici kvalifikacijske skupine. Sada je od dodatnih kvalifikacija dijeli samo gostujuća pobjeda u Andori.

> Video: Ostala je samo teorija!

Na pomolu je tako veliko iznenađenje, odnosno neplasman Hrvatske na SP. Utakmicu u Kijevu prokomentirao je i Sven-Goran Eriksson koji ističe kako Engleska nije imala sreće u toj utakmici.

"Unatoč činjenici da su imali deset igrača gotovo cijelu utakmicu, Engleska se držala dobro, a u drugom je dijelu mogla i izjednačiti rezultat. Bilo bi posve zasluženo da je Engleska uzela bod", rekao je Sven Goran Eriksson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta, zbog nekoliko glupih grešaka Englezi su morali igrati sa deset igrača cijelu utakmicu. Ipak, iznenadili su me kako su dominirali u drugom poluvremenu. Ovo je veliki veliki rezultat za Ukrajinu, mogu biti vrlo sretni ovim uspjehom", dodao je.

Istovremeno Times piše kako nakon viđenog ne bi trebalo biti pritužbi iz Hrvatske kako je Engleska pustila Ukrajincima da bi se osvetila Bilićevim pulenima za onaj poraz na Wembleyu koji je Gordi Albion izbacio sa Europskog prvenstva prošle godine.

"Na kraju krajeva Hrvati nam sada ništa ne mogu prigovoriti, jer su ovo bili sve samo ne lagani bodovi za Ukrajinu. Priče o puštanju sada napokon mogu pasti u vodu", stoji u članku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara