Šuker demantira: Nismo dobili nikakvu ponudu od Kineza, a neki će odgovarati

Šuker demantira: Nismo dobili nikakvu ponudu od Kineza, a neki će odgovarati
Foto: Hina

KINEZI i dalje žele ulagati u hrvatski nogomet pa su navodno Hrvatskom nogometnom savezu i službeno uputili prijedlog memoranduma o sporazumijevanju.

> Kinezi ponudili HNS-u besplatno napraviti stadion za reprezentaciju?

U memorandumu se obvezuju na izgradnju nacionalnog stadiona u Zagrebu i glavnog kampa Akademije u Rijeci.

Međutim, iz HNS su se oglasili priopćenjem u kojem tvrde da ta vijest nije istinita.

''Navedena vijest je neistinita - Hrvatski nogometni savez nije zaprimio bilo kakvu službenu ponudu za izgradnju stadiona.

Naravno, Hrvatski nogometni savez otvoren je prema suradnji sa svim ozbiljnim potencijalnim investitorima jer je izgradnja nogometne infrastrukture i stadiona jedan od prioriteta HNS-a. Međutim, svi ozbiljni partneri znaju da se o tomu razgovara u sjedištu Saveza, a ne putem medija. Dobro je poznato kako se ozbiljni poslovi rješavaju u tišini, a ne u medijima.

Nažalost, pojedinci su spremni koristiti ovu vrlo važnu temu - izgradnju odgovarajućeg stadiona za hrvatsku reprezentaciju - za svoju osobnu promociju putem medija, što nije iznenađujuće, ali je razočaravajuće. Hrvatski nogometni savez iskoristit će sve pravne mehanizme koje ima na raspolaganju da pojedinci odgovaraju za širenje ovakvih dezinformacija.

Savez će nastaviti na ozbiljnoj i profesionalnoj razini razgovarati sa svim tijelima nacionalne i lokalne vlasti te potencijalnim ulagačima o rješavanju tog velikog izazova hrvatskog nogometa - izgradnji stadiona za svjetske doprvake'', stoji u priopćenju Šukerovog Saveza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara