Šuker demantirao pregovore s Ancelottijem i napao novinare

Šuker demantirao pregovore s Ancelottijem i napao novinare

Foto: Hina

KAO bomba odjeknula je vijest koju je jutros prenijela Gazzetta dello Sport da je Carlo Ancelotti u pregovorima s HNS-om oko preuzimanja hrvatske reprezentacije.
 
 
Ugledni milanski sportski dnevnik ističe da HNS nudi Ancelottiju jednokratni aranžman, da Hrvatsku vodi samo na SP-u u Rusiji idućeg ljeta. Jasno, ako se reprezentacija Mamićeva i Šukerova saveza tamo plasira eliminacijom Grčke u dodatnim kvalifikacijama 9. i 12. studenog.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ipak, izgleda da od svega neće biti ništa. Nakon par sati vijećanja oglasio se i predsjednik HNS-a Davor Šuker te je demantirao je da su bili pregovori sa slavnim talijanskim trenerom.
 
''Razočaran sam što je svjetski ugledni medij kao što je La Gazzetta dello Sport izvor ovakve dezinformacije, tipične "false notizie", kakvu uobičajeno plasiraju manje respektabilni mediji u potrazi za senzacijama. Mogu samo reći kako je izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i da smo svi isključivo fokusirani na utakmice protiv Grčke u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo", rekao je Šuker, pa je nastavio:
 
"Naviknuti smo da većina hrvatskih medija požuri prenijeti ovakvu neistinu - kod nas svaka vijest koja za cilj ima destabilizaciju ili omalovažavanje Saveza dobije zapaženi prostor u medijima. To, nažalost, nije ništa novoga, ali mi ćemo nastaviti raditi u interesu hrvatskog nogometa. Zato uoči ovih odlučujućih utakmica pozivam sve na zajedništvo, a medije na objektivnost i na istinu".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara