Šuker: Mario je velikan hrvatske reprezentacije, pamtit ćemo njegovu borbenost

Šuker: Mario je velikan hrvatske reprezentacije, pamtit ćemo njegovu borbenost
Foto: Pixsell

MARIO MANDŽUKIĆ oprostio se od reprezentacije nakon 11 godina kontinuiranog nastupanja. Krenule su reakcije i ostalih ljudi hrvatskog nogometa, a Mandžinu odluku je komentirao i predsjednik HNS-a, Davor Šuker:

"Znam koliko je svakom igraču teško reći zbogom reprezentaciji, kao što je i nama teško prihvatiti svaki odlazak. No, trebamo razumjeti i poštovati takve odluke, posebno uzimajući u obzir fenomenalan uspjeh reprezentacije u Rusiji. Mariju možemo samo skinuti kapu za sve što je dao reprezentaciji u ovih 11 godina, a posebno za doprinos tom povijesnom srebru", rekao je Šuker.

Šuker je i dalje najbolji strijelac u povijesti reprezentacije s 45 golova, a Mandžukić se nalazi odmah iza njega na drugom mjestu s 33 pogotka u 89 utakmica. 

"Iako je reprezentativnu karijeru završio kao drugi najbolji strijelac Hrvatske, Marijeva igra nikada nisu bili samo golovi. Pamtit ćemo njegovu borbenost, požrtvovnost i odlučnost s kojima je igrao i uvijek davao sve od sebe, kao što i priliči kada predstavljate svoju zemlju. Sve to čini ga istinskim velikanom hrvatske reprezentacije. U ime nogometne obitelji, zahvaljujem mu na svemu što je dao Hrvatskoj i želim sve najbolje u nastavku klupske karijere", završio je Šuker.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara