SUKNO OPERIRAO SRCE Osjeća se dobro, a liječnici vjeruju u potpun oporavak

SUKNO OPERIRAO SRCE Osjeća se dobro, a liječnici vjeruju u potpun oporavak

Foto: Getty Images / Guliver Image

KAPETAN hrvatske vaterpolske reprezentacije Sandro Sukno podvrgnut je operativnom zahvatu u Klinici Cleveland, Ohio, SAD.
 
"Temeljem izvješća neposredno nakon operativnog zahvata koji je izveo jedan od najcjenjenijih svjetskih kardiokirurga dr. Nicholas Smedira, stanje našeg kapetana je dobro.
 
Provedeno je planirano operativno  liječenje i operativni zahvat na srcu je protekao bez komplikacija. Sada slijedi faza oporavka, te se liječnici nadaju da će se Sandro čim prije u potpunosti oporaviti, te biti u mogućnosti ponovo zaigrati za hrvatsku reprezentaciju. 
 

 
Njegov povratak u domovinu se očekuje za otprilike dva  tjedna.
 
Ovim putem se HVS zahvaljuje dr. Tomislavu Mihaljeviću voditelju Cleveland klinike na svesrdnoj pomoći oko organizacije i liječenja Sandra Sukna.  Isto tako velika zahvala Hrvatskom olimpijskom odboru i Zdravstvenoj komisiji HOO na pomoći oko organizacije puta, smještaja i njegova liječenja.
 
O tijeku daljnjeg liječenja i rehabilitaciji kapetana Hrvatske vaterpolo reprezentacije izvijestit ćemo vas nakon njegovog povratka u Hrvatsku", stoji u priopćenju Hrvatskog vaterpolskog saveza.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara