Talijani love dragulja Rijeke koji je bio na korak od Bayerna: "Sličan sam Ibrahimoviću"

Talijani love dragulja Rijeke koji je bio na korak od Bayerna: "Sličan sam Ibrahimoviću"

Foto: NK Rijeka

NOVI Hrvat blizu je transfera u Serie A. Torino i Atalanta žele dovesti mladog 17-godišnjeg napadača Rijeke Franka Kovačevića.

"Serie A je jedna od najboljih liga na svijetu i sviđa mi se kako navijači tamo žive za nogomet. Znam da su Torino i Atalanta zainteresiran za mene. No, sve ovisi o tome što će Rijeka odlučiti. Torino je jako dobar klub s odličnim trenerom Sinišom Mihajlovićem, baš kao i Atalanta", rekao je Kovačević.

Hrvat bi volio otići u Torinu, ali ima jedan uvjet...

"Volio bih igrati tamo, ali moram znati koliko ću igrati, jer sam još vrlo mlad i potrebne su mi utakmice. Imam karakteristike slične Zlatanu Ibrahimoviću. Želim igrati Ligu prvaka, ali idem korak po korak", jasan je napadač.
Igrač Rijeke trenirao je prošlog ljeta s Bayernom, u kojem je imao priliku surađivati s Carlom Ancelottijem. Trebao je postati igrač njemačkog velikana, ali se klub s Allianz Arene i Rijeku nisu uspjeli dogovoriti...
 
"Želim se zahvaliti Ancelottiju što mi je dao sjajnu priliku da treniram s Bayernom. Bio sam blizu transfera, ali javili su se neki problemi pa se klubovi nisu dogovorili", potvrdio je Kovačević. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara