Talijani predstavili dresove za novu sezonu: Koji je najljepši?

Talijani predstavili dresove za novu sezonu: Koji je najljepši?
Foto: Footy Headlines

NE ODGODI li se premijerno kolo zbog rušenja vijadukta u Genovi, predstojeća 117. sezona talijanske Serie A započet će 18. kolovoza.

>> Zbog tragedije u Genovi odgođene dvije utakmice prvog kola Serie A

>> Održan ždrijeb Serije A: Lazio - Napoli na otvorenju

>> Evo tko su najplaćeniji treneri u Serie A

>> Ronaldo, pa prazno, pa svi ostali: Pogledajte plaće u Serie A

Footy Headlines, specijalizirani mrežni portal za nogometne dresove, lopte i kopačke, prezentirao je komplete dresova svih prvoligaških klubova za nadolazeću natjecateljsku sezonu. Premda se o ukusima ne raspravlja, Talijanima se mora priznati da će tijekom nadolazeće sezone biti obučeni sa stilom.

Klubovi su većinom naklonjeniji domaćoj proizvodnji. Čak 11 prvoligaša posluje s talijanskim proizvođačima sportske opreme. Macron (Bologna, Cagliari, Lazio, SPAL) i Kappa (Empoli, Napoli, Sassuolo) najzastupljeniji su tehnički sponzori. Novost je kako je Milan prekinuo dvadesetogodišnju plodonosnu suradnju s Adidasom. Sljedećih nekoliko godina bit će pod Puminim pokroviteljstvom. 

Velikani poput Nikea (Inter, Roma), Adidasa (Juventus) i Pume (Milana) isključivo su zainteresirani za suradnju s uglednijim klubovima, pa i ne čudi što ne dominiraju dresovima talijanskih prvoligaša.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara