TRANSFERI

Talijani: PSG poslao prvu ponudu za najboljeg veznjaka Serie A, želi ga i Juve

Talijani: PSG poslao prvu ponudu za najboljeg veznjaka Serie A, želi ga i Juve
Foto: EPA

SERGEJ Milinković-Savić jedno je od najtraženijih imena na tržištu ovoga ljeta. Odavno postoji interes Juventusa za srpskog nogometaša, a Corriere dello Sport piše da se sada javio i interes PSG-a. 

Veznjak Lazija miljenik je novog/starog sportskog direktora PSG-a koji ga je htio dovesti još prošle sezone dok je bio u Milanu. Sada je Leonardo u znatno ugodnijoj situaciji nego lani, PSG raspolaže s puno više novca od Milana i taj dio transfera ne bi trebao biti problematičan. 

Već je stigla prva ponuda Parižana, a iznosi 45 milijuna eura odmah i 10 milijuna kroz bonuse. Naravno, predsjednik Lazija Lotito neće pristati na tu svotu, ali za PSG je najvažnije da su započeli pregovore. 

Juventusov interes slabiji je nego prošle sezone zato što trenutno pregovaraju s Pogbom, a talijanski mediji vjeruju da bi Pogbin transfer značio da Milinković-Savić sigurno neće u Torino. Međutim, ako ne uspiju dovesti Pogbu, mogli bi se vratiti u pregovore za srpskog nogometaša, a to bi onda značilo probleme i za PSG jer Juventus itekako može financijski pratiti njihov tempo. 

Milinković-Savić ove je sezone pomogao Laziju da osvoji Coppa Italiju, a okrunjen je i titulom najboljeg veznog nogometaša u Serie A. Sada bi, čini se, mogao vrlo lako završiti u Parizu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara