Talijanski menadžer: Bilić će od Hrvatske napraviti čudo na Euru, Modrić je najbolji na svijetu

SABATINO DURANTE, menadžer koji je vodio Milana Rapaića i koji fantastično poznaje hrvatski nogomet, izjavio je kako se čudi što talijanski klubovi, poput Milana, ne pokazuju zanimanje za Dinamova igrača.

"Chelsea ili Arsenal uzet će trenutačno najboljega veznog igrača na svijetu", izjavio je Sabatino Durante, ugledni talijanski menadžer koji vrlo pedantno prati događanja u hrvatskom nogometu.

Za talijanske je medije Durante proanalizirao hrvatsku momčad i izbornika Bilića, a posebno je nahvalio Luku Modrića.

"Modrić je izvanserijski nogometaš, najbolji vezni igrač ovog trenutka na kugli zemaljskoj", rekao je dodavši: "Ljudi stalno govore o Franku Lampardu, no svi trebamo shvatiti da je ovdje riječ o 22-godišnjaku koji je za Hrvatsku već skupio 35 nastupa. Taj dečko jednostavno može sve".

"Jako me čudi da klub kao što je Milan nije prepoznao takvog igrača i da ga nećemo gledati u Seriji A. Najgore od svega je to što Milan u Hrvatskoj ima bolju poziciju od bilo kojeg europskog kluba. Prošlo ga se ljeto, mislim, moglo dobiti vrlo povoljno. Danas vrijedi najmanje 15 milijuna funti."

Durante je posebnu pozornost poklonio izborniku Biliću izjavivši kako se radi o iznimno inteligentnom treneru koji će od Hrvatske učiniti hit na Euru u Austriji i Švicarskoj, a veliku je budućnost prorekao i Mladenu Petriću.

"Petrić trenutačno igra u dortmundskoj Borussiji, klubu koji nije dorastao njegovu talentu. Mislim da bi Petrić nakon Eura mogao biti jedan od traženijih igrača na nogometnom tržištu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara