TRANSFERI

The Sun: Guardiola daje bogatstvo za novog Messija

The Sun: Guardiola daje bogatstvo za novog Messija
Foto: Screenshot (YouTube)

PREMA pisanju engleskog The Suna, Manchester City je jako blizu dovođenja Thiaga Almade, 17-godišnjeg Argentinca kojemu se tepa da je novi Lionel Messi.

Almada, iako će tek napuniti 18 u petak, ima stalno mjesto na poziciji ofenzivnog veznjaka u Velezu, trenutačno šestoj momčadi argentinskog prvenstva. Koliko bi ga Pep Guardiola volio vidjeti u svojim redovima, dovoljno govori da je za tinejdžera navodno spreman izdvojiti oko 23 milijuna eura.

Jedna od stvari koja bi Cityju mogla poremetiti planove je moguća FIFA-ina zabrana transfera pa bi u tom slučaju Almadu dali u partnerski klub, španjolsku Gironu.

Taj 17-godišnjak jnosi etkietu trenutačno najvećeg argentinskog talenta, a zovu ga novim Messijem jer stilom podsjeća na Barceloninu zvijezdu.

Podsjetimo, Guardiola je najveće uspjehe ostvarivao kada je vodio Barcelonu u kojoj je zajedno s Messijem osvojio sve što je mogao. Nakon odlaska iz katalonskog kluba nikako se ne može približiti novom naslovu Lige prvaka, a njegovi kritičari govore da je to zato što više nema argentinskog čarobnjaka u momčadi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara