DINAMO

Theophile-Catherine se poigrava s Dinamom. Na ljeto je slobodan igrač

Theophile-Catherine se poigrava s Dinamom. Na ljeto je slobodan igrač
Foto: Pixsell

DINAMO bi na ljeto vrlo lako mogao ostati bez pouzdanog stopera Kevina Theophile-Catherinea. To više nije mogućnost, nego vrlo realna opcija.

Kako pišu Sportske novosti, Francuz uporno odbija potpisati novi ugovor s Dinamom, a budući da mu postojeći istječe 30. lipnja Theophile-Catherine može otići bez odštete. U Dinamo je stigao u ljeto 2018. godine iz St. Etiennea kao slobodan igrač i ubrzo se pokazao kao nositelj Dinamove obrane.

Posebno dobro igra od dolaska Nenada Bjelice i s oko 550.000 eura mjesečne plaće bio je među najplaćenijim igračima u svlačionici. No, kako su neki igrači podebljali svoje ugovore, Francuz je na toj ljestvici pao u prosjek i sad navodno želi puno bogatiji ugovor i biti jedan od najplaćenijih. Ne znamo koliko mu Dinamo nudi, no Theophile-Catherine je dosad odbio sve ponude i čini se da čeka hoće li mu doći neka bolja ponuda iz Francuske ili neke druge lige.

Takvim potezom stavio je Dinamo u vrlo nezahvalnu situaciju. Dok ne potpiše ugovor ili barem ne kaže kakvi su mu planovi, Nenad Bjelica ne zna može li s njim računati za europske kvalifikacije ili će momčad pripremati bez njega. Iako se ta opcija zasad ne spominje, neće biti kraj svijeta ni ako Francuz završi čak i na tribini budući da Dinamo u kadru ima Dilavera i Perića te perspektivne mlade stopere Gvardiolu i Šutala. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara