Tomečak za Index: Ne idem iz Maksimira dok se ne odužim našim navijačima!

Tomečak za Index: Ne idem iz Maksimira dok se ne odužim našim navijačima!

Tekst: Dea Redžić
Video: Tomislav Brđanović, Dea Redžić
Foto: Screenshot

PRIJE GODINU dana brzonogi mladić profinjenog centaršuta, kojem su treneri još dok je bio u Lokomotivi, predvidjeli strelovit uspon, odigrao je svoju prvu utakmicu za Dinamo.

Od tada je Ivanu Tomečaku uspjelo dovesti Modre prvo mjesto prvenstvene ljestvice sjajnom partijom u Vinkovcima prošle godine, zabiti pogodak Ajaxu na Amsterdam Areni i nakupiti se upita mnogobrojnih europskih klubova koji ga žele zakapariti.

Osim izvanrednog nogometnog talenta, Tomečaka krase osobine netipične za mnoge nogometaše. On je, naime, skroman i samokritičan, što smo mogli otkriti nakon blijede Dinamove partije protiv Zadra u posljednjem kolu HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ću ovako igrati, onda bolje da niti ne igram.". zagrmio je Tomečak riječi kakve se ispod maksimirskog juga rijetko čuju.

Tomečak se, doduše, često našao u drugom planu kod trenera Krune Jurčića, iako mu je čak i spasio stolicu.

"Na treneru je da slaže momčad, ja mogu samo truditi se i igrati najbolje što mogu.", reći će Tomečak, jedan od rijetkih domaćih dečki koji nisu sklopili ugovor sa Zdravkom Mamićem.

Za Indexovu kameru otkrio je i koliko mu se život promijenio u posljednjih godinu dana, zašto se žarko želi odužiti navijačima Dinama, kakav odnos njeguje sa Zdravkom Mamićem i još mnoge zanimljive detalje...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara