Totalni preokret: Otpisani Icardi u četvrtak počinje trenirati s Interom

Totalni preokret: Otpisani Icardi u četvrtak počinje trenirati s Interom
Foto: Epa

VELIKI preokret u Interu. Svrgnuti kapetan Mauro Icardi u četvrtak se vraća treninzima s momčadi Intera, barem onim dijelom ekipe koji je ostao u Milanu s obzirom na to da se veći dio igrača Intera priključio svojim reprezentacijama.

Icardi će se tako vratiti treninzima nakon više od mjesec dana. Posljednji je put trenirao 13. veljače.

Informacija koju je prenio Sport Mediaset da će Argentinac početi trenirati na Meazzi, izazvala je burne reakcije među navijačima Intera.

Naime, Mauro Icardi je u proteklih mjesec dana proživljavao najteže dane u karijeri, a glavni krivac je Wanda Nara, supruga i agentica napadača Intera.

Inter je prije nešto više od mjesec dana objavio da Icardi više neće biti kapetan milanske momčadi jer je ucjenama želio pojačati ugovor.

Wanda je zatim postavila dva ultimatuma Interu. Osnovni je da se ispričaju Icardiju, a drugi da mu se vrati kapetanska vrpca.

"Ako to ne napravite, Mauro nikad više neće zaigrati za Inter", rekla je Wanda čelnicima kluba.

Navijači su ga odmah proglasili izdajnikom, a za sve su okrivili Wandu.

Icardi je tada propustio dvije utakmice, žalio se na ozljedu, ali se dokazalo da je lagao. I za to su navijači napali Wandu.

Wanda je nagovorila Icardija da odbije igrati za Inter sve dok mu se ne vrati kapetanska traka. Liječničkim pregledima je utvrđeno da je ozljeda izmišljena, a kad je ta informacija izašla u javnost, navijači Intera bili su toliko bijesni da su kamenovali njezin automobil dok se vozila s djecom.

Posljednjih mjesec i pol cijela Italija s užitkom prati pravu sapunicu Icardijevih, a vijest da će se Argentinac vratiti u momčad mnogi su protumačili kao kraj sukoba između uprave kluba te Maura i Wande.

Jedino je upitno kako će na sve reagirati ultrasi Intera koji Argentincu nisu oprostili izdaju i ucjene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara