KK MORNAR

Trener crnogorskog Mornara povukao ekipu s terena u prijateljskoj utakmici

Trener crnogorskog Mornara povukao ekipu s terena u prijateljskoj utakmici
Foto: Screenshot (Sportklub)

U RUMUNJSKOM Cluju na prijateljskom košarkaškom turniru dogodila se nezapamćena situacija. Tijekom utakmice između domaćina i crnogorskog Mornara trener gostujuće ekipe Mihailo Pavićević povukao je svoju ekipu s terena.

Razlog tome je strah za sigurnost igrača zbog načina igre Cluja, pravdaju se iz Mornara. Situacija je eskalirala u nekoliko minuta nakon prekršaja na hrvatskom centru koji igra za rumunjski Cluj, Darku Planiniću. Potom je Planinić vraćao u nekoliko navrata, nakon čega je Pavićević povukao svoju ekipu s parketa.

"Nažalost, u susretu za treće mjesto utakmica protiv domaćina nismo mogli odigrati do kraja zbog neshvatljivo grubih prekršaja igrača rumunjskog kluba koje su se suci pravili da ne primjećuju. U jednom od takvih incidenata Derek Needham je primio udarac u rebro i strahujemo kakvog je intenziteta njegova ozljeda. Trener je odlučio povući igrače s terena početkom drugog poluvremena kako ne bismo u pripremnoj fazi riskirali da ostanemo bez ključnih igrača na startu sezone", stoji u priopćenju crnogorskog kluba.

Inače, Mornar, za koji će ove sezone igrati i Damir Markota, ima velike ambicije i nada se ulasku u najbolje četiri ekipe regionalne lige.

ZBOG ZAKONSKIH RESTRIKCIJA I TV PRAVA NE MOŽEMO POKAZATI VIDEO SITUACIJE IZ CLUJA, ALI JU MOŽETE POGLEDATI KLIKOM NA OVAJ LINK

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara