Hajduk

Trener juniora na nesvakidašnji način napustio Hajduk

Trener juniora na nesvakidašnji način napustio Hajduk
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

TRI DANA prije početka priprema Hajdukovih juniora splitski klub je ostao bez trenera juniora.

Igor Tolić odlučio se na nesvakidašnjih potez. Postao je prvi trener mlađih kategorija Hajduka koji je platio odštetu klubu kako bi otišao. Odlučio je platiti odštetu u visini pet plaća i tako raskinuti ugovor, javlja Dalmatinski portal.

Tolić je još prije dva tjedna, nedugo nakon što je Krešimir Gojun dobio otkaz, objavio na svom Twitteru: "Hvala za dvije uzbudljive godine u Hajduku i kako bi rekao Bare...vrijeme je da se krene...sretno svima!!!"

Podsjetimo, šef Hajdukove akademije Gojun optužio je svog nadređenog sportskog direktora Sašu Bjelanovića da je od njega tražio da u svibnju uoči utakmice Hajduka II i Šibenika "pomogne Šibeniku" da uđe u Prvu ligu. Bjelanović je nakon toga objavio kako je podnio privatnu tužbu protiv Gojuna, a klub je nakon interne istrage stao na Bjelanovićevu stranu i otpustio Gojuna.

Nakon toga je Tolić otišao kod predsjednika Marina Brbića i zatražio raskid, ali ga Brbić nije htio pustiti te je dogovoren novi sastanak. Na njemu je Tolić došao u ured predsjednika i rekao da prihvaća plaćanje pet plaća Hajduku, kako mu stoji u ugovoru, te da odlazi i da neće obaviti prvu prozivku za novu sezonu 19. srpnja.

Navodno je za njega zainteresiran Osijek koji mu nudi vođenje druge momčadi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara