LIGE PETICE

Trener napao radnika pa u policiji prijavio - sam sebe

Trener napao radnika pa u policiji prijavio - sam sebe
Foto: EPA

MARCELO BIELSA ili El Loco. Nogometni trener i "luđak" nerijetko je glavni lik nevjerojatnih priča, obrta, ideja ili čak sukoba. Tako je, na primjer, svojevremeno potpisao ugovor s Lazijom, a onda je tijekom ljeta odbio doći na pripreme ekipe jer mu nisu doveli pojačanje te je raskinuo ugovor i nastavio dalje.

Također, jedna zanimljiva priča dolazi iz vremena kad je vodio Athletic Bilbao. Čileanac se u trening-kampu baskijskog kluba posvađao s jednim od građevinskih radnika, kojem je rekao da ne radi dobro svoj posao. Točnije, od toga je krenulo.

"Bio sam bijesan kad sam vidio da radnici rade pogrešno neke stvari pa sam krenuo psovati jednom radniku. On je odgovorio jednakom razinom agresije. Bili smo u svlačionici, gdje se inače presvlačim za treninge. Rekao sam mu da ide van, a nakon toga sam ga uhvatio i izbacio van. On mi je rekao da sam ga udario i da će to prijaviti", ispričao je Bielsa. 

No, unatoč optužbama, radnik ga nije prijavio policiji, ali je zato to učinio on Bielsa  prijavivši - sebe. 

"Nije podnio nikakvu prijavu policiji. Vjerojatno su ga u tvrtki za koju radi pritisnuli da šuti. Iz toga razloga prijavio sam sebe. Mislim da je imao svako pravo podnijeti prijavu protiv mene jer sam se loše ponašao prema njemu", zaključio je nevjerojatni Bielsa. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara