HRVATSKI KUP

Trener Osijeka: Nismo baš trebali dobiti Dinamo na njihovom terenu

Trener Osijeka: Nismo baš trebali dobiti Dinamo na njihovom terenu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

NA DANAŠNJEM ždrijebu polufinala Kupa odlučeno je da će Dinamo ugostiti Osijek, a Inter Rijeku.

Posebno će biti uzbudljiv dvoboj Dinama i Osijeka jer se radi o klubovima iz vrha hrvatskog nogometa. Utakmica u Zagrebu bit će odigrana 24. travnja iduće godine, a zanimljivo je da će se Osijek i Dinamo istoga tjedna sastati i u prvenstvenoj utakmici, tri dana kasnije, u Gradskom vrtu…

Zoran Zekić ističe da je u jednoj utakmici sve moguće, no nije baš sretan što Osijek mora gostovati na Maksimiru u tako važnoj utakmici.

"Sve je bilo moguće u 'bubnju', a nama se, eto, dogodilo da izvučemo najjačeg mogućeg protivnika. Sigurno nećemo kukati i razmišljati kako je sve unaprijed izgubljeno. No, daleko je travanj 2019., moramo mi sada razmišljati o suboti i pobjedi nad Interom. O Dinamu ćemo kada za to dođe vrijeme. Uostalom, možda oni uspiju jako daleko dogurati u Europa ligi, a mi uhvatimo dobar zalet u drugom dijelu sezone… U jednoj je utakmici uvijek sve moguće. Da bi se osvojio Kup, teško je izbjeći Dinamo, no nismo ga baš morali dobiti u polufinalu, i još na njegovom terenu. Ipak, nema nikakve predaje unaprijed, naprotiv", poručio je trener Osijeka Zoran Zekić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara