UFC

Trener Tonyja Fergusona: Srušit ćemo Khabiba taktikom koju nitko još nije probao

Trener Tonyja Fergusona: Srušit ćemo Khabiba taktikom koju nitko još nije probao
Foto: Getty Images

TRENER Tonyja Fergusona Eddie Bravo dao je vrlo zanimljivu prognozu borbe svog borca protiv Khabiba Nurmagomedova. Smatra da je najveća Fergusonova prednost to što je protiv Khabiba spreman raditi nešto što su svi dosadašnji protivnici izbjegavali.

"Kad je u pitanju borba na tom nivou, ne bih trebao ništa prognozirati, ali u svakom slučaju idemo na pobjedu. Znamo i kako do nje doći", rekao je Bravo tijekom gostovanje kod podcastera Mo Hasanija pa pojasnio na što točno misli:

"Ne mogu vam reći previše toga, ali postoji jedna razlika u onome što su dosad svi protiv njega radili i što ćemo mi. Svi ostali bježali su od borbe na podu s Khabibom. Kad bi završili dolje, svi su samo tražili ogradu preko koje bi se mogli vratiti na noge. Tony nije tip koji će napraviti tako nešto. On je netko tko će iz takve pozicije napasti i to je nešto na što Khabib nije naučio."

Khabib i Ferguson mogli bi u Octagon napokon ući početkom proljeća iduće godine. Službeno će to biti peti put da se pokušava organizirati borba. Do sada je svaki borac otkazivao po dva puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara