Turci mogu odahnuti, Srebrić poručio: Ništa od Sammira u reprezentaciji, tek sljedeće godine!

Foto: Drago Sopta/Cropix

"SAD NISU ispunjeni svi rokovi koji bi trebali biti. Sammir će odmah početkom sljedeće godine biti prijavljen i registriran. Naravno, to ne znači da će Sammir igrati za reprezentaciju, već vam govorim što će se dogoditi s administrativne strane", započeo je svoj odgovor Zorislav Srebrić na pitanje hoće li Sammir, unatoč šestorici igrača koji su ispred njega u sastavu, zaigrati za Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama.

"Moramo biti još malo strpljivi, a sljedeće će godine, odmah na početku, biti registriran. Do tada nadam se da će igrač zadržati sadašnju formu", zaključio je Srebrić, koji je poput vrsnih diplomata pažljivo birao riječi, kao da se ograđuje o eventualnom pozivanju Sammira. U cijeloj toj priči nameće se pitanje - zbog čega se uopće priča o igranju Sammira za Hrvatsku? Njegov tempo jedna odlična pa pet loših utakmica neće na to natjerati nijednog izbornika koji drži do sebe.

Sammir je očigledno jednom nogom izvan Dinama, a pozivanje Dinamovog "mesije" u reprezentaciju, unatoč blijedim partijama u Ligi prvaka te HNL-u, izgleda kao da mu Netko "pumpa" transfernu cijenu. Ili?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara