Turski mediji: Bilić želi igrača Hrvatske u paketu teškom 20 milijuna eura

Turski mediji: Bilić želi igrača Hrvatske u paketu teškom 20 milijuna eura
Foto: EPA

SLAVEN BILIĆ nošen je entuzijazmom da u skorašnje vrijeme izdigne Al Ittihad iz postojeće rezultatske krize u kojoj saudijski prvoligaš trenutačno tavori. 

Prema pisanju turskih medija, Slaven Bilić naložio je rukovodstvu jednog od najbogatijih saudijskih klubova da za predstojeće prijelazno razdoblje pripremi znatna financijska sredstva.

Güneş i Fanatik javljaju kako je Al Ittihad spreman izdvojiti između 20 i 30 milijuna eura za Domagoja Vidu i Gökhana Torea, Bešiktaševe igrače na kojima Slaven Bilić inzistira. 

Budući da je bio Bešiktašev trener između 2013. i 2015. godine, Slaven Bilić na temelju starih i kvalitetnih prijateljstava i poznanstava namjerava uvjeriti turski klub na prodaju Domagoja Vide i Gökhana Torea. S Domagojem Vidom svojevremeno je surađivao u hrvatskoj reprezentaciji, a s Gökhanom Toreom i u Bešiktašu i u West Hamu. Kao izbornik hrvatske selekcije, Slaven Bilić privremeno je tijekom 2011. godine izbacio Domagoja Vidu iz reprezentativnog kruga zbog nedoličnog ponašanja. 

Dok je Toreov transfer donekle izgledan zbog njegove mizerne minutaže, Vidin transfer djeluje pomalo utopijski jer s Pepeom predstavlja defenzivnu okosnicu turskog velikana. Također, upitne su Vidine aspiracije prema Perzijskom zaljevu.

Ipak, budući da je doveden bez odštete, Bešiktaš možda i odluči prodati Domagoja Vidu za kojeg je Al Ittihad spreman platiti između 15 i 20 milijuna eura. Ako su istiniti navodi turskih medija, Domagoj Vida odredit će daljnji tijek pregovora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara