Transferi

Tuttosport: U Milanu osjećaju da ih je Dinamo prevario i iskoristio oko Olma

Tuttosport: U Milanu osjećaju da ih je Dinamo prevario i iskoristio oko Olma
Foto: Marko Lukunić/Pixsell

DANI OLMO sve je dalje od Milana, javlja talijanski Tuttosport. 

Najbolji igrač Dinama navodno želi potpisati za slavni klub sa San Sira, ali u potencijalnom transferu postoji nekoliko problema. Prvi je taj što se u Milanu, tvrdi Tuttosport, osjećaju prevareno i iskorišteno zbog medijskih napisa u Hrvatskoj. 

"U Milanu vjeruju da su žrtva medijskog hypea u Hrvatskoj koji se stvorio nakon što su procurile informacije o pregovorima. Osjećaju da ih je Dinamo povećanjem medijske pozornosti iskoristio za podizanje cijene svom igraču te da je interes Milana iskoristio kako bi stavio Olma na aukciju. Aukciju u kojoj Zvonimir Boban i Paolo Maldini neće sudjelovati", pišu Talijani. To bi značilo da su sada u prednosti za dovođenje Olma Barcelona, Wolverhampton i Red Bull Leipzig.

Drugi problem je činjenica da Milan zbog pravila financijskoj fair-playa ne može dati Dinamu traženih 30-ak milijuna eura dok ne proda jednog ili više igrača. Čak ne može ponuditi ni 25 milijuna eura.

A treći problem su menadžeri koji od Milana traže veliku proviziju za dovođenje Olma, navodno čak 25 posto od ukupnog iznosa transfera. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara