REGIJA

Potukle se nogometašice u BiH: "Naše djevojke nazivali su talibankama"

Potukle se nogometašice u BiH: "Naše djevojke nazivali su talibankama"
Foto: Screenshot

U BOSNI I HERCEGOVINI se dogodila tučnjava nogometašica u utakmici finala doigravanja za plasman u Premierligu između Libera Goražde i Sane iz Sanskog Mosta (5:3).

Palo je 13 žutih kartona uz dva crvena, a jedna nogometašica je zadobila blaži potres mozga. Iz Libera je stiglo objašnjenje:

"Sporna situacija zbog koje su naše djevojke nazivane raznim pogrdnim imenima (divljakuše, talibanke itd.) od predstavnika Sane, roditelja itd. poslije subotnje utakmice, te razapinjane po društvenim mrežama. Na snimku se vidi da poslije ubačene lopte u šesnaesterac ekipe Sane igračica s brojem 23 (Milkunić Jasmina) s podignutim rukama iznad glave hvata loptu s obje ruke, potom je ispušta, okreće se prema igračici broj 6 ekipe Libera (Mileni Đurđević) i s obje ruke udara je po glavi, dok Milena joj uzvraća s jednim udarcem preko igračica koje ih pokušavaju razdvojiti. Sudac im dodjeljuje crvene kartone i svira penal, koji su predstavnici Sane osporavali i izjavljivali da je sviran nepostojeći penal, a kao što vidimo na snimku nema ništa sporno. Ono što se ne vidi jasno na snimku je gužva igračica i naguravanje glavama igračice broj 19 ekipe Sane (Elmine Sarajlić) i igračice broj 15 ekipe Libera (Andrijane Tanović), gdje potom igračica broj 19 ostaje ležati, a ostale igračice Libera joj prilaze u pomoć i traže da u teren uđe doktor i ukaže joj pomoć."

>>> Video pogledajte OVDJE

Iz Sanskog Mosta su potom objavili fotografiju svoje igračice koja je zadobila potres mozga.

Naša Elmina je imala blaži potres mozga, ali sad je sve oke. Za nekoliko minuta krenućemo kući.

Posted by ZF/NK Sana 2014 Sanski Most on Saturday, July 25, 2020

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara