U nedjelju Šalata Winter Classic: Planule sve ulaznice za okršaj Medveščaka i Linza!

Foto: Drago Sopta / Cropix

U NEDJELJU šestog veljače Medvjedi na zagrebačkom klizalištu Šalata igraju najiščekivaniju utakmicu sezone – ŠALATA WINTER CLASSIC. Na ovom retro sportskom spektaklu pod zvijezdama zagrebački Medveščak dočekuje austrijsku momčad Crnih Orlova iz Linza.

Iako će mnogi reći kako je ARENA ICE FEVER bio najiščekivaniji hokejski događaj sezone, mnogi se neće složiti s tom činjenicom. Naime, upravo je retrodogađaj ŠALATA WINTER CLASSIC, koji se odigrava u nedjelju koja je pred nama (06. veljače), ono je što zagrebačka hokejska publika iščekuje cijelu sezonu. Gradsko klizalište Šalata pod zvijezdama će tako u nedjelju 06. veljače u 18:15 sati ugostiti zagrebačke "medvjede" i njihove sportske goste iz Linza – HC LIWEST BLACK WINGS.

Nažalost, zbog specifičnosti športskog centra i klizališta Šalata svega će 4.600 gledatelja moći uživo pratiti ovaj hokejski spektakl pod zvijezdama.

Već jučer, prvog dana prodaje, prodane su sve predviđene ulaznice, no klub je zahvaljujući dogovoru s klupskim sponzorima osigurao dodatnih 300 mjesta kako bi svi oni koji su prvoga dana stajali u redovima mogli osigurati svoju ulaznicu.

"Šalata je najvažniji sezonski događaj za Medveščak. Mjesto je to s kojeg je Medveščak krenuo, mjesto epskih susreta Medvjeda u prošlim vremenima i za nas u Klubu - za vodstvo, igrače i sve naše prijatelje, utakmica ŠALATA WINTER CLASSIC ima poseban značaj!", izjavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić i dodao:

"Pripreme su pri samom kraju, sve je uglavnom organizirano i spremno i preostaje još samo tehnička izvedba detalja i završni radovi. Prošle sezone kod organizacije događaja na Šalati naučili smo mnogo te ćemo iskustvo od tada primijeniti ove sezone. Sigurno je kako zabava, ona na ledu i ona uz led, neće izostati niti ove sezone."

Utakmica u sklopu događaja ŠALATA WINTER CLASSIC 2011. počinje u 18:15 sati. Prema sadašnjim planovima neće biti prodaje ulaznica na ulazu na utakmicu!

 

ŠALATA WINTER CLASSIC 2011. u brojevima:

2. po redu ŠALATA WINTER CLASSIC, sportski retrodogađaj na otvorenom klizalištu po uzoru na NHL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1 utakmica EBEL lige, KHL MEDVEŠČAK Zagreb - HC LIWEST BLACK WINGS Linz

4600 gledatelja na tribinama i uz led

9 televizijskih kamera u izravnom TV prijenosu (prijenos u stilu 60-ih godina), HRT

2 radio-postaje uživo prenose utakmicu, HRT i ÖRF

150 inozemnih gostiju i uzvanika

200 litara kuhanog vina za gledatelje (do 0,6% alkohola!)

3.000 kobasica i peciva za izradu Medveščakovog hot-doga

½ tone svježeg tijesta za pripremu toplih lepinja

5 - 8°C predviđena vanjska temperatura u vrijeme nedjeljne utakmice

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara