U PARTIZANU POLUDJELI ZBOG OVE SITUACIJE "Tko to mimo pravila odlučuje o prvaku Srbije?!"

U PARTIZANU POLUDJELI ZBOG OVE SITUACIJE "Tko to mimo pravila odlučuje o prvaku Srbije?!"

Screenshot (Arenasport)

NAKON utakmice 24. kola srpske Superlige protiv Zemuna i remija (1:1) oglasili su se iz Partizana. Tvrde da se o tituli prvaka odlučuje izvan travnjaka.
 
Partizan nakon 24 odigrane utakmice ima čak 11 bodova manje od vodeće Crvene zvezde, a za dva izgubljena boda krivi suca Dejana Santrača. Iz Partizana ga optužuju da je poklonio jedanaesterac Zemunu nakon duela Luke Cucina i Nemanje Vučića.
 
"Moramo se obratiti javnosti nakon utakmice protiv Zemuna. Ranije smo upozoravali na tretman koji Partizan ima u domaćim natjecanjima. Danas sa žaljenjem moramo reći da smo bili u pravu. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oštećeni smo na drastičan način, dosuđivanjem nepostojećeg jedanaesterca u korist Zemuna. Snimka je pokazala da nije bilo ni najmanjeg fizičkog kontakta između igrača Partizana i Zemuna. Što je sudac vidio, ostat će tajna...
 

 
Tako je Partizan onemogućen da slavi u ovoj utakmici. Ne možemo, a da se ne zapitamo, kome je u interesu da mimo pravila nogometne igre odlučuje u prvaku. Službeno ćemo se obratiti Savezu i uložiti žalbu. Ako se ovo nastavi, nećemo sjediti prekriženih ruku."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara