KAOS na poljudu

UEFA zbog divljaštva na Poljudu sprema kaznu Hajduku

UEFA zbog divljaštva na Poljudu sprema kaznu Hajduku
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK će se nakon šokantnog ispadanja od malteške Gzire u 1. pretkolu Europa lige morati suočiti s novim problemima.

Osim što je trener Siniša Oreščanin gotovo bivši, vodstvo Hajduka također bi trebalo osjetiti posljedice, a splitski klub se može bojati i kazne UEFA-e.

Potpuno je realno očekivati da će UEFA reagirati povodom strašnih scena koje su uslijedile netom po završetku rijetko viđenog debakla na Poljudu. Opet smo svjedočili divljanju navijača, došlo je do naguravanja s igračima, a jedan je zbog pada u kanal završio na hitnoj.


VIDEO Divljanje navijača nakon blamaže Hajduka i ispadanja iz EL-a


Netko za to treba odgovarati. Poučeni iskustvom dosadašnjih sankcija koje je Hajduk snosio zbog ponašanja navijača, ni ovaj put se ne očekuje da će UEFA izreći neku vrstu suspenzije, a kamoli ostati nijema.

Na ulazak u teren radi obračuna s igračima i stručnim stožerom UEFA sigurno ne gleda blagonaklono. Ne treba zaboraviti i pokušaj upada u svečanu ložu i napad na vodstvo Hajduka.

>> Jedan navijač pao s tribine u kanal na Poljudu, odvela ga hitna

>> Kaos na Poljudu nakon ispadanja Hajduka! Navijači pokušali napasti ložu i igrače

Ono što je sigurno, Hajduk i njegovi navijači su UEFA-i već dobro poznati po svojim prijestupima, a tek valja vidjeti kako će ih ovaj put kazniti. Novčano, zatvaranjem tribine ili možda drastično - izbacivanjem iz Europe?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara