UFC ranking: Miočić skočio za jedno mjesto, Jones preuzeo vrh ljestvice

UFC ranking: Miočić skočio za jedno mjesto, Jones preuzeo vrh ljestvice

Foto: Fightsite

POSLJEDNJI UFC-ov event koji je obilježila sjajna borba između Robbieja Lawlera i Carlosa Condita, kao i pobjeda Stipe Miočića, donio nam je promjene na UFC-ovim ljestvicama. Najznačajnija bi bila ona na P4P ljestvici gdje je Jon Jones, pomalo neshvatljivo, preuzeo vrh od Demetriousa Johnsona.

Unatoč sjajnim dvobojima na UFC-u 195, najznačajnije promjene, kao što to često biva, su one koje uključuju borce koji nisu ni nastupali. Tako je na najnovijoj “pound-for-pound” ljestvici, Jon Jones, bivši prvak u poluteškoj kategoriji, preuzeo prvu poziciju od kralja muha kategorije Demetriousa Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da je bivši prvak borac koji bi zaslužio predvoditi ovu ljestvicu, ali možda ne baš u ovom trenutku. Naime, Jones je posljednju borbu odradio prije godinu dana kada je svladao Daniela Cormiera, a to bi ipak trebala biti prevelika pauza za dodjeljivanje ove titule.

Od ostalih promjena istaknimo i skok Lawlera na peto mjesto iste ljestvice, kao i napredak Stipe Miočića na ljestvici izazivača u teškoj kategoriji. Stipe je sada na drugom mjestu iza Caina Velasqueza te ispred Alistaira Overeema.

Cijeli renking pogledajte ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara