borilački sportovi

UFC-ov prvak poručio Cormieru: "Brate, vrijeme je za kraj"

UFC-ov prvak poručio Cormieru: "Brate, vrijeme je za kraj"
Foto: Instagram

NAKON što ga je Stipe Miočić nokautirao i uzeo mu titulu prvaka, Daniel Cormier nije siguran želi se nastaviti boriti ili je vrijeme za mirovinu. Cormier je odmah nakon borbe u oktogonu kroz suze pričao s Joeom Roganom o nastavku karijere, a na presici je kazao kako će konačnu odluku donijeti u krugu svoje obitelji.

Jedan od onih koji su javno izrazili podršku Cormieru i poručili mu "kako nema više ništa za dokazivanje", jest i prvak iz perolake divizije Max Holloway. Holloway i Cormier su godinama prijatelji, tako da ne čudi emotivna poruka koju je ovaj DC-u poslao preko Instagrama.

"Ne mogu se više niti sjetiti kako je DC ušao u moj život. On je kao dijete koje sjedi s tobom za ručkom i puno priča samo kako bi mogao pojesti malo tvoje hrane. Stigli smo do ovog trenutka, veliki brate i veliki brate Khabibu Nurmagomedovu, kapetanu AKA-ja i treneru u Gilroy High školi", započeo je "Blessed" te je nastavio:

"Ostavština se ne temelji na pojasevima koje si uzeo u sportu, ona se mjeri po onome što si ostavio iza sebe. Mnogi od nas ganjamo neke stvari koje želimo. Ne znam što će DC sa svojom obitelji odlučiti. Ali znam da nema više ništa dokazati, a i da ima, mi smo svi tu da bismo to dokazali za njega. A kada i mi završimo, bit će tu nove djece iz Gilroya koja će preuzeti naš sport. A i ona će dokazivati nešto što je već dokazano. A to je da je DC i dalje i uvijek će biti P4P najopakiji čovjek na planeti. Bruce Buffer nije potreban da bi to najavio i odradio svoj posao, ali mi trebamo tebe da odradiš naš. Odmori se i vrati se za stol nešto pojesti, moj veliki brate. Volim te."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can't even remember how DC entered my life. He's like the kid who sits at your lunch table and talks to you just so he can eat some of your food. Now here we are... my big brother. Big brother to Khabib. Captain to AKA. Coach at Gilroy High. Legacy isn't about the belts you take from the sport. It's about what you leave behind. So many of us out here chasing things for ourselves and DC been out here chasing the next lunch tables, finding the next generation he can pay it forward to. I don't know what DC's family will decide to do. But I know he has nothing left to prove, and even if he did we'll all still be here proving it for him every day. And when we're done, it'll be some kids from Gilroy taking our spots, still proving what doesn't have to be proven any more. That DC is still and will always be the number one pound for pound daddest man on the planet. Bruce Buffer don't need you in there to do his job. But I need you to do mine. Rest up and get back to my lunch table big brother. I love you

A post shared by Max Holloway (@blessedmma) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara