KVALIFIKACIJE ZA EUROBASKET

Ukić i Mršić najavili dvoboj protiv opasne Nizozemske

Ukić i Mršić najavili dvoboj protiv opasne Nizozemske
Foto: PIXSELL

NAKON što je u petak 21. veljače u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2021 Hrvatska svladala Švedsku 72:56, u ponedjeljak u 19:30 reprezentaciju očekuje gostujuća utakmica u Nizozemskoj protiv reprezentacije koja je pobijedila Tursku u prvom kolu.

Izbornik Veljko Mršić je najavio utakmicu:

"Sutra očekujemo utakmicu protiv Nizozemske. I jedni i drugi ulazimo s dva boda u tu utakmicu te ćemo pokušati ponoviti obrambenu utakmicu kakvu smo imali protiv Šveđana. U napadu, nadam se i očekujem da ćemo biti bolji, fluidniji i da će te kretnje biti prepoznatljivije, brže i okomitije. Došli smo s ciljem da ostvarimo pobjedu i da nakon dvije utakmice imamo maksimalan učinak", izjavio je Mršić.

Kapetan Roko Leni Ukić je rekao:

"Čeka nas dosta teška utakmica. Igramo protiv respektabilnog protivnika koji je odlično otvorio kvalifikacije. Moramo još dignuti nivo igre u odnosu na prošlu utakmicu ukoliko ćemo razmišljati o pobjedi. To je naš cilj, ne bježimo od toga i učinit ćemo sve da odigramo pravu utakmicu. Dobro smo startali, atmosfera je pozitivna i nadamo se to iskoristiti za uspješan nastavak kvalifikacija."

Prijenos utakmice uživo možete pratiti na SportKlubu 3, a na drugom programu HTV-a snimka kreće u 20:25.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara